Finnpulp main image

Björnberg ja Ingman Finnpulpin hallitukseen

1.6.2015

Finnpulp Oy vahvisti hallitustaan osana huhtikuussa toteutettua omistajapohjan laajentamista. Toukokuun lopussa pidetyssä yhtiökokouksessa yhtiön hallitukseen valittiin kaksi uutta omistajajäsentä, Gustaf Björnberg ja Peter Ingman.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Niilo Pellonmaa ja varapuheenjohtajana Jyrki Yrjö-Koskinen. Lisäksi hallitukseen kuuluvat tehdashankkeen operatiivisesta toiminnasta vastaavat toimitusjohtaja Martti Fredrikson sekä projektijohtaja Timo Piilonen.

Finnpulp Oy valmistelee maailman suurimman havusellutehtaan rakentamista Kuopioon. Suunnitellun tehtaan havusellun tuotantokapasiteetti tulee olemaan 1,2 miljoonaa tonnia vuodessa. Finnpulp tulee olemaan myös merkittävä muiden biotuotteiden, kuten bioenergian ja mäntyöljyn tuottaja. Tehtaan YVA-menettely on käynnistymässä kesäkuun aikana.

Lataa tulostettava tiedote (pdf) »

Yhteystiedot
medialle

Finnpulp

Martti Fredrikson
toimitusjohtaja
martti.fredrikson@finnpulp.fi

Tehdashanke

Timo Piilonen
johtaja
timo.piilonen@finnpulp.fi